Spannend !!! - Reisverslag uit Delft, Nederland van Hanny en Hans Abels en Hesseling - WaarBenJij.nu Spannend !!! - Reisverslag uit Delft, Nederland van Hanny en Hans Abels en Hesseling - WaarBenJij.nu

Spannend !!!

Door: Hanny

Blijf op de hoogte en volg Hanny en Hans

28 Januari 2008 | Nederland, Delft

Een laatste bericht uit Nederland. Het was een beetje stressen en de nodige telefoontjes naar VSO Engeland verder, maar om 13.45 uur vanmiddag werd er dan toch eindelijk aangebeld en stond de koerier voor de deur met onze zo fel begeerde paspoorten en visa.
Er zat zelfs een briefje voor de autoriteiten bij dat de VSO vertegenwoordiger in Addis bij de autoriteiten aldaar voor ons alle twee een werkvergunning geregeld zou hebben. En hoewel ik daar waarschijnlijk nooit enige betaalde arbeid ga verrichten lijkt het me toch wel handig om zo'n workpermit te hebben. Voor het geval er ooit een discussie mocht ontstaan over wat ik wel of niet aan het doen ben.

Alles is nu echt gepakt, straks nog even lekker eten bij Brechtje en Friso en dan gaat het morgen toch echt gebeuren.

We proberen heel snel een Ethiopische Sim kaart te kopen en zullen ons nummer op deze site melden. Bellen vanuit Nederland kan nl al voor 15 eurocent per minuut. Andersom kost het ons helaas heel veel meer om naar Nederland te bellen. Dus wij zullen ons beperken tot de weblog en mail.

We proberen snel weer iets te laten horen, maar voorlopig is geen nieuws goed nieuws.

• 28 Januari 2008 - 18:48

Paulien:

Jullie zijn nu dus echt klaar voor vertrek.Good luck.

• 28 Januari 2008 - 23:18

Trientje:

Spannend hoor! Een hele goeie reis en ik ben benieuwd naar het volgende bericht, groetjes

• 29 Januari 2008 - 19:46

Mirjam:

fijn dat alles nog goed kwam. Ws. zitten jullie nu al op jullie plek, ben benieuwd. mirjam

• 31 Januari 2008 - 10:32

Martin En Nichelle:

Inmiddels zullen jullie gearriveerd zijn. Nog steeds spannend allemaal.
    Wij wensen jullie het allerbeste toe en we zullen jullie zeker blijven volgen via deze weblog.

Groetjes martin en Nichelle

• 31 Januari 2008 - 16:30

Lucie:

Als jullie dit lezen hoop ik toch dat jullie al veilig zijn aangekomen! en.. hoe is het?
    Ik heb jullie ge 'bookmarked' dus ik hoop regelmatig contact met jullie te kunnen houden. Wens jullie veel liefs en tot gauw:-)

• 31 Januari 2008 - 16:30

Guido En Nisha:

Welkom in Ethiopië !!
    Hopelijk is alles goed gegaan en dat het zo doorgaat.
    Groetjes

Hanny en Hans

Hans werkte van 2008-2010 via VSO bij Arba Minch University in ICT support. Van februari 2011 tot februari 2012 adviseerde hij voor ICT aan het ministerie van onderwijs in Addis; en op dit moment is hij ICT advisor aan Addis Ababa Science and Technology University. Hanny was in Arba Minch aktief voor stichingen die projecten ondersteunen in en om de stad. In Addis is haar voornaamste bezigheid het geven van logistieke steun aan kinderrevalidatiecentrum Alemachen.

Totaal aantal bezoekers 207856