Je bekijkt de reis...

Addis Abeba,
Ethiopië
a
A
Dit reisverslag is ook geplaatst in de vso community.
1 februari 2008 18:33 | Door: paulien
hoi allebei,het lijkt erop dat ik de hele dag op internet zit.Nou ja ik vind het gewoon leuker dan ik dacht.Jullie lijken dichtbij en zo wandel ik mee door de straten van Addis.Succes bij de training! groetjes,plien
1 februari 2008 18:34 | Door: Inge
Hoi allebei,
Fijn dat er een teken van leven komt uit de vreemde. Zodra jullie een Sim in je bezit hebben bellen we.
Groetjes uit Borne,
Harrie en Inge
1 februari 2008 19:57 | Door: Stef en Jannie
Leuk dat we al zo snel wat zien van jullie.Geniet nog even van dit weekend voor het echte werk begint.
Groetjes uit Heeten
1 februari 2008 20:33 | Door: Paul
Very nice to read your latest exciting adventures in Adis, a place where SIM cards are as seldom as Ethiopian food in Holland.
Looking forward to the installation of the first Internet backbone from Arba Minch University to The Hague.
2 februari 2008 04:07 | Door: JW
leuk om in de nachtdienst jullie bericht te lezen veel succes daar! JW
2 februari 2008 15:10 | Door: Dieneke
hallo Hans en Hanny, goed weer een bericht van jullie te zien. succes met
de training en we blijven jullie volgen.
groetjes van Jan en mij.
2 februari 2008 18:34 | Door: Trientje
Hoi Hans en Hanny, leuk om weer even iets gehoord te hebben! Nu nog de foto's!
groeten van ons
2 februari 2008 18:40 | Door: kaarters in Z
Leuk jullie bericht te lezen. Hier wordt nu gekaart en Felce en ik (Marlies)zitten gezellig op de bank met de computer, jullie bericht te lezen.
Hoe is het met de SIM kaart en inburgeren met 30 VSO-ers. Het lijkt de Kenya tijd wel met 30 Kenya gangers. Zitten jullie allemaal in hetzelfde * hotel? Went de standaard al, en smaakt het bier daar? Sterker spul ook?
Hoe gaat de training in zijn werk? Met 30 man van 9-5 in een klas?
Klimaat goed?
Het is bijna onze beurt, stand is 126 om 128, met een pit is er een uit.
Tja, groeten van
alle kaarters